Bosz blust opstootje op training Leverkusen, straffen blijven uit

1 mei 2019, 14:51

Peter Bosz heeft een brandje moeten blussen bij Bayer Leverkusen. Spelers Dominik Kohr en Charles Aranguiz kregen het dinsdag op de training met elkaar aan de stok. Bosz stuurde Aranguiz - een belangrijke speler voor Leverkusen - van de training, maar blijven verdere disciplinaire straffen uit.

Kohr deelde een tik uit op de voet van zijn teamgenoot. Dat viel verkeerd bij de Chileen en reageerde hij fel op de actie. Daarop stuurde Bos Aranguiz naar de kleedkamer en stopte hij de oefensessie niet veel later. "Dit heeft geen gevolgen", zegt technisch directeur Simon Rolfes tegen BILD. "Dat het erop trainingen soms harder aan toe gaat, is niet ongewoon. Het laat juist zien dat we vuur in de ploeg hebben."

Leverkusen wil zich dit seizoen plaatsen voor de Champions League. Daarvoor moet het bij de eerste vier eindigen. De huidige nummer vier, Eintracht Frankfurt, is zondag de tegenstander van Die Werkself. Het verschil tussen beide ploegen is drie punten. Anderzijds is het ook geen zekerheid dat Leverkusen überhaupt Europees voetbal gaat spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen