Geblesseerde Promes wil loopbaan fit afsluiten, liefst bij VVV

1 mei 2019, 12:11

Als het aan Jerold Promes ligt, dan blijft hij ook na zijn zware blessure verbonden aan VVV-Venlo. De achterhoedespeler brak eerder dit seizoen zijn knieschijf en ligt maanden uit de roulatie: de routinier werd geen nieuw contract aangeboden in Limburg, maar mag die weer gaan verdienen als hij weer fit is. En daar gaat Promes vol voor.

Dat stelt hij tegenover Omroep Venlo. "Ik heb altijd gezegd dat ik mijn carrière fit wil afsluiten. Zo zie je maar dat je het leven niet kan bepalen. Als ik ooit nog mag terugkeren op het veld dan wil ik bij VVV een punt zetten achter mijn loopbaan", laat de 35-jarige voetballer aan duidelijkheid niets te wensen over.

Zijn contract werd niet verlengd, wel blijft hij tijdens zijn herstel welkom bij VVV-Venlo om te revalideren. "Die kans willen we hem zeker bieden, zeker ook gezien zijn verdiensten voor de club in de afgelopen zes seizoenen", aldus de technisch directeur Stan Valckx. Of Promes nog daadwerkelijk voor VVV-Venlo uitkomt, weet hij niet. "Ik focus me eerst volledig op mijn herstel. Mijn blessure heeft weer laten zien dat je niet alles kunt plannen in het leven."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen