Spoorboekje: Europa League-spektakel, tops en flops CL-avond

Spoorboekje: Europa League-spektakel, tops en flops CL-avond

2 mei 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 1 mei.Specials

Tops en flops
FC Barcelona lijkt na de 3-0 overwinning op Liverpool zeker van een finaleplaats in de Champions League. Mede dankzij een sublieme vrije trap van Lionel Messi boekten de Catalanen de ruime zege. FCUpdate.nl zet de tops en flops van de avond op een rijtje.

Wedstrijden

Arsenal - Valencia (21.00 uur)
Arsenal maakt een vrije val in de Premier League. Na drie nederlagen op rij staat een notering in de top-vier op de tocht en daarmee ook plaatsing voor de Champions League. Dat maakt de halve finale van de Europa League tegen Valencia extra belangrijk. Immers, de eindzege van het tweede clubtoernooi levert ook een ticket op voor het miljardenbal. Maar is Arsenal in de huidige vorm opgewassen tegen Valencia?

Eintracht Frankfurt - Chelsea (21.00 uur)
Wat Ajax is in de Champions League, is Eintracht Frankfurt voor de Europa League. De Duitsers behoren tot de sensaties van dit Europese clubseizoen. Tot vorig seizoen eindigden Die Adler in twintig jaar slechts vier keer in het linkerrijtje van de Bundesliga, nu staat het op de rand van de Europa League-finale. Daarvoor moet het wel af zien te rekenen met Chelsea. Een hele klus, maar Eintracht weet na de triomfen op Shakhtar Donetsk, Internazionale en Benfica waartoe het in staat is.

Voetbal op tv

21.00 uur: Arsenal - Valencia, FOX Sports 6, live verslag van het duel in de Europa League
21.00 uur: Eintracht Frankfurt - Chelsea, RTL 7, live verslag van het duel in de Europa League

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 23 mei 2019

  2. woensdag 22 mei 2019