Ziyech ondanks zege kritisch op Ajax: "We kunnen beter"

1 mei 2019, 07:52   Bijgewerkt: 1 mei 2019, 09:58

Hoewel Ajax pas de derde club ooit is die in de knock-outfase al haar uitwedstrijden won, was de sfeer dinsdagavond behoorlijk anders dan na de uitduels tegen Real Madrid en Juventus. Logisch, aangezien de Amsterdammers nog niet zijn geplaatst, toch is de uitgangspositie met de 0-1 zege erg goed. "Maar we kunnen beter", zei Hakim Ziyech na de zege.

Tegenover De Telegraaf ging hij in op moeizame overwinning. "We begonnen sterk en speelden zoals we dat kunnen. Maar na rust veranderen zij van systeem en krijgen we het lastig", zag ook de Marokkaanse middenvelder, die dan ook niet uitbundig blij was na de zege in Londen.

"Het is nu zeker geen feest bij ons. Dat zegt misschien ook wel iets over onze kracht. We zijn nu niet aan het juichen na een gewonnen halve finale in de Champions League. We zijn er ook nog niet", zei hij over de kans op het bereiken van de finale. "Zij maakten er een 'vechtwedstrijd' van en zullen dat volgende week misschien ook in Amsterdam gaan doen. Maar wij moeten het dan gewoon doen zoals hier in het eerste half uur. Dan komt het goed."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen