'PSV en geblesseerde Lozano willen na herstel transfer'

'PSV en geblesseerde Lozano willen na herstel transfer'

1 mei 2019 – De kans is groot dat Hirving Lozano zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld voor PSV. De Mexicaanse aanvaller staat momenteel langs de kant met een knieblessure, maar zodra hij daarvan hersteld is - vermoedelijk komende zomer - zet zowel de speler als de Nederlandse topclub in op een afscheid van de buitenspeler.Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans. Vanwege de goede cijfers die Lozano in zijn eerste twee jaar kan overleggen en het feit dat er veel belangstelling is voor de Mexicaan, kan PSV de vraagprijs tot zo'n dertig á veertig miljoen euro laten stijgen, vermoedt de technische leiding. Daardoor zouden beide partijen vrede hebben met een zomers vertrek van Lozano.

Bovendien heeft de aanvaller nu nog een doorlopend contract wat hij hem ook meer waard maakt. In de 74 duels die hij tot dusver speelde namens PSV, maakte Lozano veertig doelpunten en gaf hij 23 assists. Vermoedelijk blijven die aantallen na de eerste twee seizoenen dus onveranderd.

Sadílek en Malen
Verder blijft de club in gesprek met Donyell Malen en Michal Sadílek, weet het ED: met eerstgenoemde is PSV al langer in gesprek en is men bijna akkoord over een nieuw contract. Met de Tsjechische middenvelder zit men pas net om tafel, maar hem willen ze wel belonen voor de sterke ontwikkeling die hij doormaakt. 

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 27 mei 2019

  2. zondag 26 mei 2019