Valverde denkt dat Messi topfit is na extra rust in competitie

30 april 2019, 20:01

Ernesto Valverde is blij dat hij Lionel Messi wat rust heeft kunnen gunnen in aanloop naar de dubbele ontmoeting met Liverpool. De trainer van FC Barcelona stelt daags voor de heenwedstrijd in Camp Nou dat dat de Argentijnse aanvaller topfit is. "Het gaat goed met Leo", vertelt Valverde op de persconferentie.

Messi begon de afgelopen weken drie keer op de bank bij een competitiewedstrijd van Barça. "Hij heeft deze maand wat meer rust gekregen dan de anderen. We speelden deze maand twee keer drie wedstrijden in een week. Het was de bedoeling de titel veilig te stellen, maar we wilden Messi ook tegelijk rust geven zodat hij optimaal aan de wedstrijden tegen Liverpool zou kunnen beginnen", aldus Valverde.

In Liverpool treft Barcelona een geduchte tegenstander, weet Valverde. De Spanjaard is op zijn hoede voor de aanvallers van The Reds: Mohamed Salah, Roberto Firmino en Sadio Mané. "Ze hebben voorin drie spelers met ongelooflijk veel snelheid. Liverpool probeert de bal op de helft van de tegenstander te veroveren en dan snel de aanvallers te bereiken. We moeten een antwoord vinden op hun pressievoetbal om te voorkomen dat de aanvallers aan het werk gezet worden."

Denk je dat Dusan Tadic vanavond twee keer of vaker scoort? Zet in bij TOTO en win 10 keer je inzet!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen