Van Nistelrooij spreekt zijn bewondering uit voor Ajax

30 april 2019, 16:14

Ruud van Nistelrooij zet zonder moeite zijn clubliefde voor PSV even opzij als hij dinsdagavond naar Tottenham Hotspur - Ajax kijkt. De oud-spits, tegenwoordig als jeugdtrainer in dienst in Eindhoven, heeft bewondering voor Ajax' prestaties in de Champions League. "Het is fantastisch wat zij tot nu toe hebben bereikt, dat moet je erkennen", aldus Van Nistelrooij in gesprek met de NOS.

Als PSV'er vindt Van Nistelrooij het niet lastig om de prestaties van Ajax op waarde te schatten. "Je kijkt naar het voetbal en wat ze hebben gebracht. Daar kun je niets aan afdoen. Dat heeft niets met clubs te maken. Ze spelen nu in de halve finale van de Champions League en dat hield niemand voor mogelijk", vertelt de oud-international.

PSV was in het seizoen 2004/2005 de laatste Nederlandse club die het tot de halve finale van de Champions League schopte. "Toen werd er vanuit andere clubs ook met bewondering naar PSV gekeken, dat is nu hetzelfde", vervolgt Van Nistelrooij, die denkt dat Ajax zomaar de finale kan bereiken. "Waarom niet, zou ik zeggen."

Denk je dat Lasse Schöne vanavond een vrije trap binnen knalt? Zet in en win 10 keer je inzet terug!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen