Lozano moet ook vrezen voor zijn deelname aan de Gold Cup

30 april 2019, 11:37

Hirving Lozano moet ook vrezen voor deelname aan de Gold Cup. Gisteren (maandag) werd duidelijk dat voor hem het Eredivisie-seizoen erop zit. Volgens De Telegraaf staat de PSV'er voor een race tegen de klok, wil hij met Mexico meedoen aan het toernooi voor landen uit Noord-Amerika, Centraal-Amerika en het Caribisch gebied. Tevens kan zijn knieblessure ook gevolgen hebben voor een transfer.

De Gold Cup - gezamenlijk georganiseerd door de Verenigde Staten, Costa Rica en Jamaica - begint voor Mexico op 15 juni. De ochtendkrant meldt dat het valt te betwijfelen of Lozano in actie komt. Bovendien komt de 23-jarige Chucky deze zomer in aanmerking voor een transfer, maar zal hij eerst volledig fit moeten zijn. De knieblessure betreft naar verluidt een beschadiging aan de binnenband van zijn rechterknie en gaat het niet om een veel zwaardere kruisbandblessure.

In ieder geval is duidelijk dat Lozano het competitieslot met PSV mist. De Eindhovenaren brachten maandag naar buiten dat hij de rest van het seizoen is uitgeschakeld. De aanvaller raakte donderdag tegen Willem II geblesseerd na een harde tackle van Freek Heerkens.

Lees ook: 'Aboukhlal bij PSV-selectie voor uitgeschakelde Lozano'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen