Van Polen treft doel en geniet: "Leuk, 35 minuten vol gas"

29 april 2019, 23:55

Net als Jaap Stam is ook Bram van Polen zeer tevreden over hoe het restant van PEC Zwolle tegen FC Groningen is verlopen. De verdediger begon met zijn team met een 1-2 achterstand, maar won mede dankzij een doelpunt van hem toch met 3-2.

De 2-2 werd gemaakt door Van Polen, die daar bijzonder blij mee was. "Ja mooi hè", zegt hij tegen RTV Oost. "Ik kon deze heerlijk verlengen en hij viel precies goed. Ik vond het echt mooi, ik heb echt genoten. Ik vond het wel leuk zo 35 minuten vol gas."

Aangezien er slechts 34 minuten moesten worden gespeeld, wist PEC wat het te doen stond. "Het is makkelijk lullen achteraf, maar wij hadden helemaal niets te verliezen en zij komen misschien hinken op twee gedachten. Moeten we die voorsprong gaan verdedigen of moeten we aanvallen? Voor ons was dat mentaal gezien makkelijker", denkt Van Polen. PEC is VVV-Venlo gepasseerd en staat nu twaalfde in de Eredivisie.

Denk jij dat Ziyech en Tadic scoren? Zet in bij TOTO en win bijna acht keer je inzet terug