Van de Beek: "Genieten, maar willen er ook alles uithalen"

29 april 2019, 20:00

Nu de halve finale van de Champions League is bereikt, is het voor Ajax nog geen tijd om alvast trots te zijn op de prestatie. Donny van de Beek geeft aan dat het bereiken van de halve eindstrijd het begin moet worden van iets nog mooiers.

"We gaan uiteraard genieten, maar willen er nu ook alles uithalen. En dus moeten we laten zien wat we altijd doen", zei hij volgens het Algemeen Dagblad op de persconferentie. Van de Beek wil nu nog niet stilstaan bij wat Ajax heeft geflikt. "Natuurlijk hebben we het er onderling over, maar tegelijkertijd kunnen we niet veel nadenken. Alles loopt heel snel door en we zijn nog in drie competities actief. Zenuwachtig? Helemaal niet. Ik heb er juist heel veel zin in. Dat mooie veld en dit fantastische stadion: dat is alleen maar genieten."

Het is bijzonder dat Ajax voor het eerst in 22 jaar terug is in de halve finale van de Champions League, beseft Van de Beek. "Toen ik als kind in het stadion zat, kwamen ze nooit zo ver als nu", knipoogde de middenvelder. "Dus dit is wel mooi, ik ben blij dat ik dit mag meemaken. Spelen in de halve finale van de Champions League is niet voor velen weggelegd, dus ik kijk er heel erg naar uit."

Lees ook: Ten Hag beseft: "De halve finale is een fantastische ervaring"

Denk jij dat Frenkie de Jong de score opent in Londen? Zet in bij TOTO en pak 35 keer je inzet! 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen