Pochettino zeer positief over Ajax: "Een heel goed team"

29 april 2019, 16:02

Trainer Mauricio Pochettino is bijzonder onder de indruk van Ajax. Tegen de verwachtingen in behaalden de Amsterdammers de halve finale van de Champions League en dat is speciaal, weet de coach van Tottenham Hotspur.

De Argentijn ging op de persconferentie in op de prestatie van Ajax. "Ajax heeft veel kwaliteit en dat ze de halve finale hebben gehaald, is fantastisch werk. In de groepsfase zijn ze ongeslagen gebleven met onder meer een sterk team als Bayern München. En dat ze daarna Real Madrid en Juventus hebben verslagen, geeft aan hoe sterk Ajax is. We weten dat het een zware halve finale gaat worden", sprak hij.

In de voorbereidingen op de halve finale is de Argentijn zwaar onder de indruk geraakt. "Het is een heel goed team. Het is moeilijk om zwakheden in hun spel te vinden. Het is een team dat veel credits heeft verdiend en ze doen het echt fantastisch. Ajax lijkt een beetje op Tottenham, want ook van ons niet werd niet verwacht dat we de halve finale zouden halen. Maar het is terecht dat we hier staan."

Lees ook: Inzetbaarheid Vertonghen en Sissoko onzeker bij Spurs

Houdt Ajax de nul in Londen? Zet in bij TOTO en win tot vier keer je inzet terug

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen