Dortmund vervolgt titelrace zonder geschorste Reus en Wolf

29 april 2019, 15:43

Dortmund vervolgt titelrace zonder geschorste Reus en Wolf

Borussia Dortmund moet het de komende tijd stellen zonder Marco Reus en Marius Wolf. Beide spelers kregen afgelopen zaterdag tegen Schalke 04 (2-4) een rode kaart en zijn voor respectievelijk twee en drie wedstrijden geschorst. Zo heeft de pijnlijke nederlaag tegen de aartsrivaal nog meer vervelende gevolgen gekregen voor de titelkandidaat.

Reus werd tijdens de Kohlenpottderby met rood van het veld gestuurd nadat hij Suat Serdar van achteren had neergehaald. De clubtopscorer mist de komende tijd de wedstrijden tegen Werder Bremen (uit) en Fortuna Düsseldorf (thuis). Serdar werd zaterdag ook slachtoffer van een harde overtreding van Wolf, die ook de laatste competitiewedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach mist.

Borussia Dortmund is ondanks de nederlaag nog niet uit de titelrace. Bayern München liet zondag namelijk punten liggen tegen FC Nürnberg (1-1), waardoor het gat tussen de titelkandidaten nu twee punten is. Bayern München speelt de komende weken nog tegen Hannover 96 (thuis), RB Leipzig (uit) en Eintracht Frankfurt (thuis).

Voorspel de juiste uitslag bij TOTO tussen Tottenham en Ajax: gigantische quoteringen

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen