Pochettino: "Een probleem om niet iedereen fit te hebben"

29 april 2019, 14:51

Mauricio Pochettino doet tegen Ajax een beroep op het collectief van Tottenham Hotspur. De Londenaren kennen veel personele problemen in aanloop naar de halve finale van de Champions League. Harry Kane en Heung-min Son ontbreken sowieso en achter de naam van Jan Vertonghen staat een vraagteken.

"We hebben dit bereikt omdat wij een team zijn. Het hele seizoen hebben we ons kunnen meten, ook al misten we spelers", citeert de BBC Pochettino op de persconferentie. "Er bestaat geen twijfel over dat Harry Kane een van de beste spelers is en dat we hem missen. Het is een situatie waarin je het team geen betere optie kunt geven. We moeten een oplossing vinden."

De mogelijkheden die Spurs heeft zijn echter beperkt. "Maar we hebben altijd veel vertrouwen. Wij zullen een team moeten zijn. Het kan mij niet schelen wie scoort. Natuurlijk is het een probleem om niet iedereen fit te hebben, maar het draait om het collectief. Met onze teamspirit kunnen we alles bereiken. Alles is mogelijk. De mogelijkheid om in de halve finale van de Champions League te spelen, is niet eerder voorgekomen. We moeten er klaar voor zijn", is Pochettino strijdvaardig.

Lees ook: Inzetbaarheid Vertonghen en Sissoko onzeker bij Spurs

Denk je dat Ajax ook wint bij Tottenham Hotspur? Zet in en win bij TOTO drie keer je inzet!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen