Van Hanegem mogelijk tóch aan de slag bij FC Den Bosch

29 april 2019, 14:31   Bijgewerkt: 29 april 2019, 14:37

Willem van Hanegem maakt bij FC Den Bosch mogelijk tóch zijn rentree als trainer. De 75-jarige clubicoon van Feyenoord ontkende maandag in zijn column in het Algemeen Dagblad in beeld te zijn bij de Eerste Divisie-club, maar komt op die woorden terug. Dinsdag zal De Kromme duidelijkheid verschaffen.

Van Hanegem ziet een rol op de achtergrond niet zitten en zal alleen als trainer instappen bij FC Den Bosch. "Als ik het doe, ga ik ook op het veld staan. Anders heeft het geen zin", laat hij aan het Brabants Dagblad weten. De oud-international was maandagochtend in De Vliert om de gesprekken met Den Bosch te vervolgen. Hij keek samen met clubicoon Wim van der Horst naar de training. "Ik vind dit minder leuk om naar te kijken dan een wedstrijd", zegt Van Hanegem daarover.

In het AD gaf Van Hanegem aan dat hij afgelopen vrijdag niet de nieuwe trainer van Den Bosch zou worden. "Ik bedoel dat ik niet meer een jaar lang op het veld wil staan als trainer", zegt hij daar nu over. Een tijdelijke klus vindt hij anders. "En dan moet je het ook goed doen en en dat doe je niet door op de achtergrond te blijven staan."

Denk je dat Ajax ook wint bij Tottenham Hotspur? Zet in en win bij TOTO drie keer je inzet!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen