Mazraoui in selectie Ajax, vier spelers vallen nog af

29 april 2019, 10:25   Bijgewerkt: 29 april 2019, 12:21

Noussair Mazraoui reist met Ajax mee naar Londen voor de halve finale tegen Tottenham Hotspur. De rechtsback zat vorige week tegen Vitesse nog geblesseerd op de tribune. De Marokkaan hervatte vrijdag al de groepstraining van Ajax. Of Mazraoui ook terugkeert in de basis, is een tweede. Joël Veltman liet tijdens de absentie van zijn ploeggenoot een goede indruk achter.

Van de 22 spelers die maandagochtend in het vliegtuig naar Engeland stappen, vallen er nog vier af. De UEFA-regels schrijven voor dat er achttien Ajacieden op het wedstrijdformulier mogen staan. De Amsterdammers trainen maandagavond om 19.30 uur in het gloednieuwe Tottenham Hotspur Stadium, wat tevens de laatste oefensessie is voor het heenduel. Voordat de training begint, schuiven Erik ten Hag en Donny van de Beek aan voor de persconferentie.

De selectie

Andre Onana, Kostas Lamprou, Bruno Varela, Rasmus Kristensen, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Daley Sinkgraven, Noussair Mazraoui, Lisandro Magallán, Daley Blind, Nico Tagliafico, Donny van de Beek, Dusan Tadic, Zakaria Labyad, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech, Dani de Wit, David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Kasper Dolberg, Jurgen Ekkelenkamp

[a,http://pubads.g.doubleclick.net/gampad/clk?id=5017362676&iu=/11692722/CONTENT_MANNENMEDIA/CONTENT_FCUPDATE,_blank,

Denk je dat Ajax ook wint bij Tottenham Hotspur? Zet in en win bij TOTO drie keer je inzet!]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen