Schöne: "Nu voelen we dat we ook de finale kunnen halen"

29 april 2019, 08:58   Bijgewerkt: 29 april 2019, 09:16

Lasse Schöne is ervan overtuigd dat Ajax ten koste van Tottenham Hotspur de finale van de Champions League kan bereiken. Het vertrouwen bij de Amsterdammers is groot na de eerdere stunts tegen Real Madrid en Juventus. "Als wij ons beste niveau halen, dan is Tottenham Hotspur wel een tegenstander die ons kan liggen", aldus de ervaren Deen.

Schöne vindt het heel bijzonder dat Ajax tot de laatste vier van de Champions League behoort. "Maar dit is ook niet zomaar gekomen. Al in de voorbereiding hebben we veel gepraat. Met elkaar en met de trainer. Er zijn dingen veranderd en er is iets ontstaan. We zijn één geworden", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. Afgelopen zomer wilden veel spelers vertrekken. "Maar Ajax heeft durven te investeren. We zijn bij elkaar gekomen. En nu voelen we dat we ook de finale kunnen halen."

Ajax kan de finale van de Champions League bereiken en daarnaast de landstitel en de beker winnen. "Het is bijna mei en we hebben nog kans op drie prijzen. Nu moeten we ook zo veel mogelijk winnen", vervolgt de 32-jarige Schöne. "Twee jaar geleden haalden we de finale van de Europa League, maar stonden we aan het einde van het seizoen met lege handen. Dat voelde toch niet goed."

Denk je dat Ajax ook wint bij Tottenham Hotspur? Zet in en win bij TOTO drie keer je inzet!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen