'Real Madrid staat open voor verhuur Ødegaard aan Ajax'

29 april 2019, 07:39   Bijgewerkt: 29 april 2019, 07:50

Ajax mag blijven hopen op de zomerse komst van Martin Ødegaard. Hoewel Real Madrid in principe niet bereid is de twintigjarige aanvaller te verkopen, is een verhuur wel een optie voor de Koninklijke. De Madrilenen zouden 'bij wijze van hoge uitzondering' zelfs bereid zijn de aanvaller voor twee seizoenen te verhuren. Dat meldt De Telegraaf.

De voorbije weken wordt de twintigjarige Ødegaard steeds vaker in verband gebracht met een overgang naar Ajax, dat de Noor inmiddels hoog op het verlanglijstje heeft staan. De Amsterdammers gaan naar verluidt de komende dagen om tafel met Real Madrid, dat Ødegaard dit seizoen verhuurd aan Vitesse. Een definitieve transfer is alleen 'in het uiterste geval' bespreekbaar als Real Madrid een terugkoopactie krijgt.

Ødegaard maakte vier jaar geleden op zestienjarige leeftijd voor zo'n drie miljoen euro de overstap van Strømsgodset IF naar Real Madrid. De Noor slaagde er niet in door te breken bij de hoofdmacht en werd in 2017 verhuurd aan sc Heerenveen, dat hem anderhalf jaar leende. In het huidige seizoen verdedigt de aanvaller de clubkleuren van Vitesse. De linkspoot was tot nu toe goed voor zes doelpunten en negen assists in de Eredivisie in het shirt van de Arnhemse club.

Denk je dat Ajax ook wint bij Tottenham Hotspur? Zet in en win bij TOTO drie keer je inzet!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen