De Ligt denkt niet dat hij meer geld oplevert dan De Jong

28 april 2019, 13:09

Clubs die Matthijs de Ligt willen overnemen van Ajax zullen deze zomer flink hun portemonnee moeten trekken. De verdediger zelf denk echter niet dat er voor hem meer zal worden betaald dan voor medespeler Frenkie de Jong.

In januari werd bekend dat De Jong met ingang van komend seizoen voor FC Barcelona speelt. De Spaanse kampioen maakt daarvoor 75 miljoen euro over aan Ajax, een bedrag dat door bonussen nog kan stijgen. Via het Instagram-account van Ajax gaf De Ligt antwoord op vragen van fans. Er werd hem gevraagd of hij denkt Ajax meer geld op te kunnen leveren dan De Jong. "Ik denk het niet", aldus de aanvoerder van Ajax. "Normaal betalen clubs meer voor een middenvelder. Maar ik heb geen idee, dat is echt iets voor Ajax."

Er werd De Ligt ook gevraagd naar zijn toekomst. De 19-jarige verdediger sluit niet uit dat hij volgend jaar nog gewoon voor Ajax speelt. "Ik heb nog helemaal geen keuze gemaakt, dus daar heb ik geen idee bij. Het enige waar ik mij op focus is het einde van het seizoen. Er is nog genoeg om voor te spelen, dus laten we hopen dat we dit seizoen mooi kunnen afsluiten."

Lees ookBarça-preses: "Ik weet wat er gaat gebeuren met De Ligt"

Voorspel de juiste uitslag bij TOTO tussen Tottenham en Ajax: gigantische quoteringen

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen