Frank de Boer boekt eerste thuiszege met Atlanta United

28 april 2019, 08:43   Bijgewerkt: 28 april 2019, 11:27

Frank de Boer heeft zijn eerste thuiszege geboekt als coach van Atlanta United. Tegen de Colorado Raptors werd met 1-0 gewonnen en dat verschafte de Nederlandse coach weer wat lucht na een slecht begin van de competitie.

Lang leek het erop dat De Boer voor de derde keer dit seizoen gelijk zou gaan spelen, maar een kwartier voor tijd viel alsnog het enige doelpunt in het Mercedes-Benz Stadium. De Duitse middenvelder Julian Gressel was de gevierde man door een voorzet binnen te tikken. Het betekende pas de tweede zege voor Frank de Boer in zijn eerste zeven wedstrijden. Zijn eerste overwinning boekte hij twee weken geleden op bezoek bij de New England Revolution (0-2). Uit de vier wedstrijden daarvoor werden slechts twee punten gehaald. 

Door de overwinning van vannacht heeft De Boer nog alle zicht op deelname aan de play-offs, die na het seizoen worden afgewerkt en kans geven op de MLS Cup en zodoende het kampioenschap. Atlanta United was hier vorig jaar de winnaar. Om mee te mogen doen aan deze play-offs moet een team bij de eerste zeven eindigen. Atlanta United staat nu tiende in de Eastern Conference. De achterstand op nummer zeven New York City is maar vier punten en bovendien heeft Atlanta twee duels minder gespeeld.

Lees ookDe Boer: "Als we zo spelen

Denk je dat Ajax ook wint bij Tottenham Hotspur? Zet in en win drie keer je inzet!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen