Gisteren gemist: Barça kampioen, promotie Krul en flater van PSG

28 april 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 27 april.

Invaller Messi bezorgt FC Barcelona na moeizame pot titelfeest

FC Barcelona is kampioen van Spanje. De Catalanen wonnen hun kampioenswedstrijd tegen Levante met veel moeite (1-0) dankzij een goal van invaller Lionel Messi, die eerst rust kreeg vanwege het Champions League-treffen met Liverpool. Met nog drie duels te spelen is Barça niet meer te achterhalen voor Atlético Madrid. Zodoende is de achtste titel in elf jaar tijd een feit voor de dit seizoen ongenaakbare ploeg van Ernesto Valverde.

Krul keert met Norwich City terug in de Premier League

Tim Krul en Norwich City zijn dankzij een 2-1 overwinning gepromoveerd naar het hoogste Engelse niveau. De Championship-ploeg versloeg op eigen terrein Blackburn Rovers en is zo met nog een duel te spelen zeker van promotie naar de Premier League.

Rennes stunt en verslaat PSG in bloedstollende finale

In een zenuwslopende bekerfinale heeft Stade Rennes voor een stunt gezorgd door Paris-Saint Germain te kloppen. De middenmoter van de Franse Ligue 1 stond na twintig minuten op achterstand, knokte zich naar een finale, zag Kylian Mbappé schandalig rood pakken en zegevierde uiteindelijk na een bloedstollende penaltyreeks. Het is voor Rennes de eerste prijs is bijna vijftig jaar.

Robben na maandenlange absentie weer bij wedstrijdselectie

Na maanden van afwezigheid is Arjen Robben weer opgenomen in de voorlopige selectie van Bayern München. De ervaren aanvaller (35) reist mee af naar Nürnberg, waar Der Rekordmeister het gat met Borussia Dortmund kan vergroten naar vier punten.

Inter pakt dankzij wereldgoal verdiend punt tegen Juve

Internazionale lijkt bijna zeker van de derde plaats in de Italië. De Milanezen speelden met 1-1 gelijk tegen kampioen Juventus en hebben nu vier punten voorsprong op nummer vier AS Roma. Daarvoor dankt het een wondergoal van Radja Nainggolan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen