Inter pakt dankzij wereldgoal verdiend punt tegen Juve

Inter pakt dankzij wereldgoal verdiend punt tegen Juve

27 april 2019 – Internazionale lijkt bijna zeker van de derde plaats in de Italië. De Milanezen speelden met 1-1 gelijk tegen kampioen Juventus en hebben nu vier punten voorsprong op nummer vier AS Roma. Daarvoor dankt het een wondergoal van Radja Nainggolan.Voorafgaand werden er op de tribunes in het stadion van Inter verschillende sneren uitgedeeld naar de Champions League-uitschakeling van Juventus door Ajax. Binnen zeven minuten werd er ook binnen de lijnen een dreun uitgedeeld na een fantastische volley van Radja Nainggolan, die vanaf een meter of twintig prachtig doel wist te treffen.

De voorsprong werd lang vastgehouden, tot tevredenheid van het thuispubliek. Van de voldoende kansen over en weer werd er slechts een benut. Het doelpunt kwam, uiteraard, op het conto van Cristiano Ronaldo. De Portugees zorgde met de gelijkmaker voor zijn 600e doelpunt in clubverband.

Het gelijkspel zorgt ervoor dat Internazionale nog altijd de beste papieren heeft om zich naast Juventus en Napoli als nummer drie te kwalificeren voor Champions League-voetbal.

Wordt er niet gescoord in Londen bij Tottenham - Ajax? Zet in en pak twaalf (!) keer je inzet terug

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 22 september 2020

  2. maandag 21 september 2020