Babel scoort en doet Brighton-landgenoten enorme deugd

27 april 2019, 18:01   Bijgewerkt: 27 april 2019, 19:17

Davy Pröpper en Jürgen Locadia zijn landgenoot Ryan Babel van Fulham waarschijnlijk heel dankbaar. De twee spelers van Brighton & Hove Albion zijn in een degradatiestrijd verwikkeld met Cardiff City en dankzij een goal van Babel verloor Cardiff op bezoek bij Fulham. Zodoende lijken Pröpper en Locadia verzekerd van nog een jaar voetbal op het hoogste niveau.

De thuisploeg van Ryan Babel en consorten is al enkele weken gedegradeerd, maar kon de landgenoten Davy Pröpper en Jürgen Locadia (Brighton & Hove Albion) een uitstekende dienst bewijzen door Cardiff City punten af te snoepen. Brighton staat namelijk op de veilige zeventiende plaats, één stek boven Cardiff, dat drie punten minder had.

Op het sfeervolle Craven Cottage bleef het met een bedrijvige Babel in de basis lange tijd 0-0, waardoor Cardiff slechts een puntje leek te pakken en het verschil tot twee punten terug zou brengen. In de slotfase deed Babel zijn landgenoten echter een geweldige deugd door met een mooi schot in de verre hoek voor de winnende te zorgen. Fulham drukte Cardiff, dat nu dus zes verliespunten meer heeft dan Brighton, verder in de gevarenzone en lijkt Brighton aan een extra jaar Premier League-voetbal te helpen.

Overige uitslagen:

Crystal Palace – Everton: 0-0

Southampton – Bournemouth: 3-3

Watford – Wolverhampton: 1-2

Wordt er niet gescoord in Londen bij Tottenham - Ajax? Zet in en pak twaalf (!) keer je inzet terug

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen