Romero wil slagen bij PSV: "Volgend jaar moet mijn jaar worden"

27 april 2019, 16:56   Bijgewerkt: 27 april 2019, 17:01

Maximiliano Romero staat sinds zijn komst bij PSV vooral langs de kant met blessures. Hoewel de jonge spits voor liefst tien miljoen euro werd gehaald, zijn de optredens van de Argentijn in het eerste nog altijd op één hand te tellen. Toch geeft hij nog niet op: "Volgend jaar moet mijn seizoen worden." 

Dat vertelt de aanvaller tegenover FOX Sports. Na de zoveelste blessure in Eindhoven, is Romero momenteel weer helemaal fit. "Het gaat goed met me. Ik train al een hele tijd normaal met de groep mee. Ik moet weer speelminuten maken, fysiek en voetballend sterker worden. Stapje voor stapje gaat het beter, ik begin weer wedstrijdritme te krijgen."

En dan wil Romero - die twee keer in actie kwamen namens de Eindhovenaren in het eerste team - alsnog slagen. "Volgend seizoen ben ik er weer helemaal bovenop en moet ik op nul beginnen. Nu wil ik zoveel mogelijk spelen tot het einde van dit seizoen, ik ben alweer een tijdje helemaal hersteld. Volgend jaar moet mijn seizoen worden. Dit seizoen is voor mij wel voorbij."

Bij Jong PSV kwam hij de laatste drie duels weer in actie. Daarvoor stond Romero langs de kant met een van zijn vele blessures bij PSV, die hij opliep tijdens de Copa América Onder 20 jaar, waar hij wel veel speelde. Desondanks is hij naar eigen zeggen nog altijd gelukkig in Eindhoven. Ook gunt hij topscorer Luuk de Jong het allerbeste. "Een goede speler en ik ben blij voor hem dat hij zovaak scoort."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen