Pochettino maakt zich zorgen om Spurs: "We waren moe"

27 april 2019, 16:16   Bijgewerkt: 27 april 2019, 19:17

Mauricio Pochettino maakt zich zorgen om de fitheid van Tottenham Hotspur. Drie dagen voor het Champions League-duel met Ajax gingen de Spurs in eigen huis met 0-1 onderuit tegen West Ham United en de Argentijnse manager zag dat zijn ploeg moe werd in het nieuwe stadion.

In gesprek met Engelse media laat de manager zijn licht schijnen op het verloren duel tegen The Hammers. Een goal van Felipe Anderson werd de halve finalist fataal. "Ik ben natuurlijk teleurgesteld, dit is een tegenslag. We wilden de drie punten pakken om zo op koers te blijven en met een goed gevoel richting de Champions League te werken."

De nederlaag op eigen terrein was alweer de twaalfde verliespartij in de Premier League van dit seizoen. De Londenaren blijven vooralsnog derde in Engeland, maar zijn bezig aan een slechte serie. Van de laatste tien duels verloor het er maar liefst zes in de competitie. Vooral de fitheid van zijn ploeg baat Pochettino zorgen. "Zij waren fris, wij waren moe. We moeten nu verder."

Dinsdagavond wacht namelijk weer een thuiswedstrijd. Ajax komt in de Champions League op bezoek en de Amsterdammers putten ongetwijfeld hoop uit de recente resultaten. Overigens gaat Jan Vertonghen, die niet speelde tegen West Ham, het weerzien met Ajax gewoon halen. Middenvelder Moussa Sissoko is nog een twijfelgeval.

Wordt er niet gescoord in Londen bij Tottenham - Ajax? Zet in en pak twaalf (!) keer je inzet terug

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen