Van Persie ziet Ajax als favoriet voor tweeluik met Tottenham

27 april 2019, 10:49   Bijgewerkt: 27 april 2019, 12:11

Robin van Persie ziet Ajax de favoriet voor het tweeluik met Tottenham Hotspur in de halve finale van de Champions League. Volgens de aanvaller - die jarenlang bij de aartsrivaal van de Spurs speelde - heeft dat vooral te maken met het gemis van Harry Kane en Heung-min Son (in het eerste duel). "Ajax is in mijn ogen favoriet."

Dat stelt hij tegenover De Telegraaf. "Het is knap wat Tottenham presteert. Ik hoor dat de spelers keihard moeten trainen. Het is nog erger dan onder Jürgen Klopp bij Liverpool", vertelt hij. Toch vond hij dat Manchester City het had verdiend om in de halve finale te staan. "Want City was beter. Die wedstrijd was beter dan een fantastische film."

Van Persie denkt dat Tottenham bij afwezigheid van Kane en Son met Lucas Moura in de punt van de aanval begint, om zo met veel snelheid te kunnen spelen. Voorkeur voor wie er doorgaat naar de finale, heeft de Feyenoorder niet. "Ik gun ze allebei het beste", aldus RvP. "Ik vind het natuurlijk wel knap wat Ajax doet in Europa. Matthijs de Ligt vind ik heel goed, 19 jaar, sterk en ook nog goed aan de bal."

Denk je dat Ajax ook wint bij Tottenham Hotspur? Zet in en win bij TOTO drie keer je inzet!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen