Breukers over succes Heracles: "Blijft onder de oppervlakte"

27 april 2019, 09:59

Heracles Almelo-aanvoerder Tim Breukers vindt dat er soms best meer aandacht mag zijn voor de goede prestaties van zijn ploeg in de Eredivisie. De Almeloërs leven al het gehele seizoen boven hun stand en gaan zeer vermoedelijk de play-offs in. "We timmeren aan de weg, daar mag wel wat meer aandacht voor zijn."

Dat vertelt hij tegenover TC/Tubantia op de vraag of het kampioenschap (en degradatie van vorig jaar) van FC Twente het succes in Almelo niet overschaduwt. "Almelo spreekt wellicht niet zo tot de verbeelding, maar zonder dat we altijd goed spelen, brengen we thuis wel elke keer spektakel. Dat blijft wat te veel onder de oppervlakte, vind ik", stelt de captain.

"Misschien vinden mensen het wel normaal dat hier staan en is het pas nieuws als we rechtstreeks Europees voetbal halen. Maar in feite leven we boven onze stand. Voor Groningen, Vitesse en FC Utrecht is het normaal dat ze de play-offs halen, voor ons niet", aldus Breukers. "Twente is kampioen, is groter, er is daar meer chaos, dus meer nieuws. Hier is rustig en stabiel, dat is al snel saaier."

Denk je dat Ajax ook wint bij Tottenham Hotspur? Zet in en win bij TOTO drie keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen