Ongelukkig FC Porto remiseert: goed nieuws Benfica en Keizer

26 april 2019, 23:37

FC Porto heeft vrijdagavond heel duur puntverlies geleden in de titelstrijd in Portugal. De ploeg die de koppositie deelde met Benfica leek tegen Rio Ave op weg naar een probleemloze zege, maar in de laatste vijf minuten ging het alsnog helemaal mis. Nuno Santos en Ronan bezorgden FC Porto een pijnlijk puntverlies (2-2).

Dat is goed nieuws voor Benfica, dat zondag de koppositie alleen kan grijpen tegen nummer vier Sporting Braga. Ook voor Marcel Keizer is het goed nieuws, want als hij met nummer drie Sporting Portugal zijn zegereeks doorzet tegen Vitória Guimarães, loopt hij ook in op de Portugese topploeg en mag hij nog dromen van de tweede plaats.

Dat FC Porto iets zou laten liggen, had het bijna negentig minuten geen schijn van. Yacine Brahimi opende na een kleine twintig minuten de score, die enkele minuten later werd verdubbeld door Moussa Marega, die raak schoot nadat een ingooi voor zijn voeten viel. Niet veel later vergat de spits echter de 3-0 aan te tekenen, uiteindelijk met grote gevolgen.

Want na de aansluitingstreffer van Santos schoot Ronan in extra tijd - met alle geluk van de wereld - de onterechte 2-2 achter de ongelukkige Iker Casillas binnen. Maar bij Benfica zal ze dat een zorg zijn: het is heel duur puntverlies voor FC Porto in de titelstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen