Scorende Memphis wint met Lyon moeizaam van Bordeaux

26 april 2019, 22:47

Memphis Depay en Kennt Tete hebben vrijdagavond een uiterst moeizame, maar belangrijke overwinning geboekt op Girondins de Bordeaux in de Ligue 1. Met Memphis in de spits begon Olympique Lyon heel sterk dankzij een treffer van de Nederlandse spits, maar uiteindelijk werd de zege moeizaam en tegen tien man binnengehaald (2-3).

Want hoewel Memphis - die op zijn favoriete spitspositie mocht beginnen - binnen het kwartier al op aangeven van Maxwel Cornet de score simpel opende, stond Lyon in de rust niet voor het eerst dit seizoen achter. Jimmy Briand maakte eerst gelijk en was vervolgens aangever van de 2-1 van Nicolas De Preville.

Lyon ging hard op jacht naar de gelijkmaker, maar kwam daar pas na ruim een uur voetballen aan toe. Cornet kwam nu ook als doelpuntenmaker op doel en nadat Vukasin Jovanovic van Bordeaux rood had gekregen en Tete werd gewisseld voor Moussa Dembélé viel de winnende goal. De vervanger van Tete maakte vlak voor tijd de belangrijke 2-3. Daardoor blijft Lyon op de belangrijke derde plaats en wint het voor het eerst sinds weken weer eens twee duels op rij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen