'Van Hanegem een serieuze optie voor vacature bij FC Den Bosch'

26 april 2019, 20:44   Bijgewerkt: 26 april 2019, 21:59

Een bizar bericht uit Den Bosch: Willem van Hanegem zou in beeld zijn om de nieuwe trainer te worden van FC Den Bosch. De inmiddels 75-jarige voetballegende werd gespot in het stadion van die ploeg tegen Roda JC in Kerkrade en zou volgens diverse media een serieuze kandidaat zijn om de opvolger te worden van Wil Boessen. Hij moet de rest van dit seizoen volmaken.

Dat schrijft FOX Sports en meldt Veronica Inside. Boessen werd afgelopen week ontslagen door FC Den Bosch, vanwege de tegenvallende prestaties in de tweede seizoenshelft. De ploeg stond bovenaan in de winterstop, maar won in de tweede seizoenshelft slechts vier potjes. Volgens Veronica Inside bekijkt Van Hanegem vrijdagavond live naar het duel in Kerkrade om te bekijken of hij genoeg potentie ziet in het elftal van FC Den Bosch. In dat geval gaat hij de play-offs leiden van de club.

Ondanks de eerste plaats in de winter werden onder andere Jurich Carolina, Brahim Darri en Vincent Vermeij aangetrokken in januari: daardoor was de selectie alleen maar beter dan voor de winterstop. Toch vielen de prestaties sterk tegen. De club hoopt op een serieus schokeffect met de aanstelling van Van Hanegem. Het zou een bijzondere move zijn omdat De Kromme geen enkel verleden heeft bij FC Den Bosch. De kans is groot dat hij betaald gaat worden door Kakhi Jordania. Hij is nog altijd betrokken bij de club, ondanks dat de overname eerder werd afgewezen door de KNVB, vanwege een mogelijk gevaar voor witwassen. Onduidelijk is dan hoe de toekomst van de club er momenteel uitziet.

Lees ook: FC Den Bosch ontslaat Boessen na slechte tweede seizoenshelft

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen