Oxlade-Chamberlain keert terug bij Liverpool, Firmino afwezig

26 april 2019, 20:12

Goed nieuws voor Alex Oxlade-Chamberlain: de middenvelder van Liverpool zit voor het eerst sinds ruim een jaar weer bij de wedstrijdselectie van The Reds. Vorig seizoen raakte hij zwaargebelsseerd aan zijn knie, maar na een flinke herstelperiode zit hij voor het eerst dit seizoen weer bij de wedstrijdselectie.

Dat meldt Liverpool op de officiële kanalen. Vorig seizoen werd het slechte nieuws voor de voetballer pas laat - na de verloren Champions League-finale - gecommuniceerd door Jürgen Klopp. Na 367 dagen sinds zijn blessure maakt hij weer deel uit van de ploeg, die momenteel op de tweede plaats staat in de Premier League.

Aanvaller Roberto Firmino is er niet bij tegen de allang gedegradeerde hekkensluiter Huddersfield Town, dat slechts veertien punten heeft verzameld tot dusver. Verder staan Virgil van Dijk en Georgino Wijnaldum in de basis vrijdagavond, waar Liverpool moet winnen om weer over koploper Manchester City heen te gaan.

Opstelling Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Henderson, Keita, Mane, Salah, Sturridge.

Wissels: Mignolet, Milner, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Shaqiri, Origi, Matip.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen