Willem II'er Meissner ziet bekerfinale als mooiste duel uit carrière

26 april 2019, 19:34

Voor Willem II-verdediger Thomas Meissner wordt de bekerfinale tegen Ajax de belangrijkste wedstrijd in zijn loopbaa tot dusver. De Duitser is een vaste waarde bij de Tilburgers en mag zich dus verheugen op de eindstrijd. "Dat is een van de mooiste dingen die je als voetballer kunt beleven."

Dat vertelt hij op de clubsite van Willem II. "We gaan er echt alles aan doen om die beker te winnen. We hebben een perfecte dag nodig tegen Ajax en zij misschien een iets mindere, maar kansen hebben we altijd", weet de Duitser. Bovendien is Ajax eerst nog bezig met Tottenham Hotspur. "Ik kijk sowieso altijd Champions League, maar komende week zal ik speciaal letten op de loopacties van de spitsen en buitenspelers van Ajax."

Dat er een grote wedstrijd wacht, heeft volgens Meissner niets te maken met de teleurstellende prestatie die het leverde tegen PSV. "Als je met 0-3 verliest kun je sowieso niet spreken van een goede wedstrijd. Bovendien gaven we de eerste twee doelpunten naar mijn mening te gemakkelijk weg", baalt hij. "We zijn vol in de race voor play-offs voor Europees voetbal en moeten nog punten pakken om dat te bereiken. Pas nu de wedstrijd tegen PSV gespeeld is, kunnen we over de finale gaan praten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen