Duitse nationale ploeg houdt trainingskamp bij VVV-Venlo

26 april 2019, 16:52   Bijgewerkt: 26 april 2019, 17:27

Bijzonder hoogbezoek voor VVV-Venlo over ruim een maand: de Duitse nationale ploeg komt op trainingskamp bij de club. Van 2 tot en met 7 juni traint de ploeg van Joachim Löw rondom De Koel als voorbereiding op de wedstrijden tegen Wit Rusland, op 8 juni in Minsk, en Estland, op 11 juni in Mainz.

Die Mannschaft traint vier keer op het bijveld van De Koel en ook worden er de persconferenties gehouden. Om de voorbereidingen niet te verstoren, zijn de trainingen - helaas voor alle voetballiefhebbers rondom Venlo - niet openbaar. Toch is de Eredivisionist trots op het bezoek van de ploeg, die vele grote sterren heeft.

"Voor ons is dit trainingskamp natuurlijk heel speciaal. We brengen VVV-Venlo in kleine stapjes naar een hoger plan en de blik is daarbij ook intensief gericht op de Duitse kant van de grens. Zo hebben we meer dan vijftig Duitse businesspartners, Duitse spelers in onze selectie, een groot aantal Duitse jeugdspelers in onze opleiding, steeds meer Duitse fans in het stadion, toenemende media-aandacht in Duitsland, grensoverschrijdende sociale activiteiten en nu het trainingskamp van Die Mannschaft", aldus Robert Pinior, 'Deutschland-Verantwortlicher' bij VVV-Venlo.

Denk je dat Ajax ook wint bij Tottenham Hotspur? Zet in en win drie keer je inzet!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen