Stevens staat voor Revierderby en stuurt Bentaleb weer weg

26 april 2019, 16:28

Huub Stevens staat komend weekend voor de zware klus om de Revierderby met Borussia Dortmund tot een goed einde te brengen. Die ploeg strijdt volop mee om de Duitse titel, terwijl Schalke 04 alle zeilen moet bijzetten om te overleven. "Het ene team heeft veel meer positieve druk dan het andere. Maar beide heeft ook iets met elkaar te maken."

Dat vertelde de coach tijdens de persconferentie. De ontmoeting is niet direct de wedstrijd waarop Stevens zat te wachten voor zijn geplaagde ploeg. "We moeten negentig minuten alles brengen, niet alleen in bepaalde fases. We hebben goede gedeeltes, maar vervolgens vallen we weer teug. Ik hoop dat de jongens weten wat er zaterdag gevraagd wordt.

Niet alleen is de tegenstander zwaar voor Stevens, ook moet hij de geblesseerde Yevhen Konoplyanka, Sascha Riether, Alessandro Schoepf, Steven Skrzybski en Mark Uth missen. Ook Nabil Bentaleb is er niet bij, hij is opnieuw teruggezet naar het U23 team. "Ik ga niet in op details, maar die beslissing heb niet zonder reden genomen. Het is een schande, maar het kon niet anders", aldus de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen