Lozano haalt opgelucht adem: geen zware kruisbandblessure

26 april 2019, 15:28   Bijgewerkt: 26 april 2019, 18:14

Hirving Lozano liet donderdagavond iedereen die PSV een warm hart toedraagt flink schrikken. De Mexicaanse viel in de slotfase van het duel met Willem II (0-3) uit met een ogenschijnlijk ernstige knieblessure. Voorlopig kan PSV opgelucht adem halen, want een MRI-scan heeft uitgewezen dat het niet gaat om een zware kruisbandblessure. Dat meldt De Telegraaf.

Lozano verliet donderdag per brancard het veld van het Koning Willem II Stadion. De Mexicaan werd hard aangepakt door Freek Heerkens en ging kermend van de pijn naar de grond. Na een minutenlange behandeling op het veld werd Lozano uiteindelijk op een brancard van het veld gedragen. Een zware kruisbandblessure kan worden uitgesloten, maar nader onderzoek moet nog uitwijzen hoe ernstig de blessure daadwerkelijk is.

Mocht Lozano niet lang uit de roulatie zijn, dan kan hij PSV in de laatste twee wedstrijden van het seizoen mogelijk nog van dienst zijn. De Eindhovenaren spelen op 12 mei pas hun volgende wedstrijd. Dan staat het zware uitduel met AZ op het programma. Een paar dagen later neemt PSV het voor eigen publiek op tegen Heracles Almelo.

Denk je dat Ajax ook wint bij Tottenham Hotspur? Zet in en win drie keer je inzet!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen