De Graafschap strikt oud-speler Powel als coördinator scouting

26 april 2019, 14:56

Berry Powel (op archiefbeeld) keert komende zomer terug bij De Graafschap. Dit keer niet als speler, maar als coördinator scouting. Hij gaat parttime aan de slag bij de huidige nummer zestien van de Eredivisie.

Als speler was Powel tussen 2006 en 2008 en in het seizoen 2009/2010 werkzaam voor de Superboeren. De ervaring die hij in zijn actieve loopbaan heeft opgedaan, gaat hij inzetten om De Graafschap te helpen. "Geweldig om dit voor de club te mogen doen. Ik ben een liefhebber en zie veel wedstrijden. Door mijn seizoenen in Nederland, Engeland en Spanje heb ik aardig wat ingangen, die ga ik inzetten op zoek naar bruikbare spelers. Mijn eerste prioriteit is, om samen met Peter, te werken aan de selectie voor het seizoen 2019/2020", zegt hij via de clubkanalen.

"Berry loopt al heel wat jaren mee in de voetballerij en heeft een groot netwerk in binnen- en buitenland. Hij weet ook wat er in Doetinchem wordt verwacht qua spelers", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede. "Het meer gebruik gaan maken van oud-spelers past prima in het nieuwe technische beleidsplan. Daarom gaat Berry ook proberen een team van andere oud-spelers om zich heen te formeren, die ons gaan voorzien van nuttige informatie op spelersgebied."

Denk je dat Ajax ook wint bij Tottenham Hotspur? Zet in en win drie keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen