Komst nieuw stadion FC Dordrecht weer een stap dichterbij

26 april 2019, 12:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De eerste financiële verkenning naar de haalbaarheid van een nieuw stadion voor FC Dordrecht heeft een positief resultaat opgeleverd. Volgens de gemeente Dordrecht liggen er 'goede kansen' als het plan wordt gecombineerd met breedtesport en functies zoals zorg, onderwijs en wonen. In de volgende fase zal er kritisch worden gekeken naar onder meer de financiële haalbaarheid.

Nog voor de zomervakantie moet het haalbaarheidsonderzoek zijn afgerond. "We zien dat er veel partijen belangstelling hebben, vooral uit de sociaal-maatschappelijke hoek. Juist die verbreding biedt nu serieus kansen op een nieuw complex en de herinrichting van het  sportpark. Ik ben ervan overtuigd dat ook de andere clubs op de Krommedijk daar belang bij hebben", aldus algemeen directeur Hans de Zeeuw via gemeentelijke website.

Wethouder Marco Stam ziet het onderzoek eveneens met vertrouwen tegemoet. "Dit model biedt kansen. We geven duidelijk grenzen aan bij de rol van de gemeente, met name bij de financiering. De komende tijd moeten we ook benutten om verder te praten met de andere clubs op sportpark Krommedijk, zij hebben ook een belangrijke rol in het geheel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen