Spoorboekje: belangrijke duels Leverkusen en Liverpool

Spoorboekje: belangrijke duels Leverkusen en Liverpool

26 april 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 26 april.Specials

ErediVisie
Zoals elke keer na een Eredivisie-speelronde maakt FCUpdate.nl de balans op in de rubriek ErediVisie. Dat is dus ook nu na de 32ste speelronde het geval. Welke zaken vielen op? 

Wedstrijden

NEC - FC Twente (20.00 uur)
FC Twente keert volgend seizoen terug naar de Eredivisie, maar volgen er meer clubs? NEC is één van de clubs die hoopt via de play-offs promotie af te dwingen. Het is echter nog maar de vraag of de Nijmegenaren zullen deelnemen aan de nacompetitie. Op dit moment bezet NEC de negende plaats, maar de concurrentie hijgt in de nek. De Nijmegenaren spelen bovendien nog twee zware wedstrijden: eerste FC Twente-thuis, daarna MVV-uit.

FC Augsburg - Bayer Leverkusen (20.30 uur)
Het zijn spannende weken voor Peter Bosz, die zich met Bayer Leverkusen hoopt te plaatsen voor Europees voetbal. De Duitse club bezet met nog vier wedstrijden te spelen de zevende plaats. Behoudt Leverkusen die positie, dan is Bosz in zijn missie geslaagd. Het FC Augsburg van Jeffrey Gouweleeuw, dat afgelopen weekend nog met 6-0 (!) won van VfB Stuttgart, is de volgende tegenstander van de Die Werkself.

Liverpool - Huddersfield Town (21.00 uur)
Voor Liverpool zit er niets anders op dan de druk op Manchester City blijven opvoeren. The Reds zagen tot hun concurrent woensdag tot hun teleurstelling winnen van Manchester United, waardoor City met nog drie wedstrijden te gaan aan kop blijft in de Premier League. Wil Liverpool de titel winnen, dan mag de ploeg van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in elk geval geen fout maken tegen Huddersfield Town.

Voetbal op tv

18.30 uur: FC Köln - SV Darmstadt, FOX Sports 4, live verslag van het 2. Bundesliga-duel
20.00 uur: KKD Live, FOX Sports 1, schakelprogramma Eerste Divisie
20.00 uur: FC Twente - NEC, FOX Sports 2, live verslag van het Eerste Divisie-duel
20.00 uur: Almere City - Jong PSV, FOX Sports 3, live verslag van het Eerste Divisie-duel
20.30 uur: FC Augsburg - Bayer Leverkusen, FOX Sports 4, live verslag van het Bundesliga-duel
20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow
21.00 uur: Liverpool - Huddersfield Town, Ziggo Select, live verslag van het Premier League-duel
22.05 uur: KKD Highlights, FOX Sports 1, hoogtepunten Eerste Divisie-duels

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 23 mei 2019

  2. woensdag 22 mei 2019