Gisteren gemist: NAC bijna gedegradeerd, City wint stadsderby

25 april 2019, 00:30   Bijgewerkt: 24 april 2019, 23:57

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 24 april.

Meelijwekkend NAC gaat kopje onder, Feyenoord pakt plek drie

NAC Breda mag nog twee duels genieten van het Eredivisie-verblijf. De hekkensluiter woensdag tegen Feyenoord voor zijn laatste kans op lijfsbehoud, maar moest na negentig ontluisterende minuten in de stromende regen een 0-4 verlies bijschrijven. Feyenoord hoefde niet goed te spelen om de score op te voeren en zich te verzekeren van de derde plaats. De Rotterdammers stromen komen seizoen in de voorrondes van de Europa League in.

City op pole position voor titel na terechte zege op United

Manchester City gaat in volle vaart naar de Engelse landstitel. De ploeg van Pep Guardiola had op bezoek bij rivaal Manchester United de laatste echt zware opgave van dit Premier League-seizoen, maar profiteerde volop van de slecht vorm van de thuisploeg. Dankzij treffers van Bernardo Silva en Leroy Sané boekte City de volledig terechte elfde zege op rij (!) in de Engelse competitie.

Lazio ten koste van AC Milan naar eindstrijd Coppa Italia

SS Lazio heeft zich als eerste geplaatst voor de finale van het Italiaanse bekertoernooi. De club uit Rome won woensdagavond met 0-1 op bezoek bij AC Milan. Dat was na de bloedeloze remise uit de heenwedstrijd voldoende voor een finaleticket.

Arsenal loopt weer averij op in strijd om CL-ticket

Arsenal heeft zichzelf een heel slechte dienst bewezen in de strijd om een Champions League-ticket. De Londense club verloor woensdagavond met 3-1 op bezoek bij Wolverhampton Wanderers en blijft daardoor steken op de vijfde plaats in de Premier League. Met nog drie wedstrijden te spelen heeft Arsenal een notering bij de eerste vier niet meer in eigen hand.

Bayern ondanks razendsnelle comeback Werder naar bekerfinale

Bayern München heeft zich woensdagavond ten koste van Werder Bremen geplaatst voor de eindstrijd van het Duitse bekertoernooi. Der Rekordmeister verspeelde in het laatste kwartier een dubbele voorsprong, maar won door een doelpunt van Robert Lewandowski alsnog met 2-3. In de finale zal Bayern competitiegenoot RB Leipzig treffen.

FC Utrecht wint en staat met anderhalf been in play-offs

FC Utrecht is zo goed als zeker van de play-offs voor Europees voetbal. Het won met veel moeite met 2-1 van Fortuna Sittard en heeft nu vijftig punten. Gyrano Kerk nam beide treffers van Utrecht voor zijn rekening. De bezoekers uit Limburger verweerden zich kranig en kregen gezien het spelbeeld te weinig.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen