Botteghin leeft mee met NAC: "Ik denk dat ze gaan degraderen"

24 april 2019, 23:06

Feyenoord-verdediger Eric Botteghin leeft mee met NAC Breda, dat degradatie bijna niet meer kan ontlopen. De Parel van het Zuiden ging woensdagavond met 0-4 onderuit en heeft een enorm wonder nodig om in de laatste speelrondes nog naar de zeventiende plek te stijgen. "Het is jammer dat ze zich in deze situatie bevinden", aldus Botteghin.

De Rotterdammers wonnen woensdag zonder zich overmatig in te spannen met ruime cijfers van NAC, dat eigenlijk móést winnen om nog een kans te maken op handhaving. "NAC speelt tegen degradatie, dan weet je dat ze alles of niets spelen. Wij begonnen uitstekend en moesten in de eerste helft eigenlijk meer goals maken, maar het is mooi dat we 0-4 winnen", zegt de captain tegen FOX Sports.

Botteghin merkte dat NAC met weinig vertrouwen speelde. "Dit is een club met mooie supporters, een mooie sfeer en een mooi stadion. Ja, ik denk dat ze gaan degraderen, helaas", vervolgt de Braziliaan, die weet dat er voor Feyenoord de laatste duels niets meer op het spel staat. "We houden van het spelletje en kunnen nog twee keer aan de bak. Dat gaan we ook doen. We gaan genieten en er komt een mooie afscheid voor onze trainer en Robin van Persie."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen