Dilrosun niet verrast door Champions League-succes Ajax

24 april 2019, 20:23

Ajax presteert dit seizoen ver boven verwachting in de Champions League, maar het Europese succes komt voor Javairô Dilrosun niet als grote verrassing. De aanvaller van Hertha BSC, die een groot deel van de jeugdopleiding van Ajax doorliep, denkt dat er nog veel moois in het verschiet ligt voor zijn oude club.

De Oranje-international, die door een blessure de tweede seizoenshelft nog nauwelijks heeft gespeeld, gaat via de officiële kanalen van Hertha BSC in op het Champions League-succes van Ajax. "Sommige van mijn vrienden spelen bij Ajax. Met Donny van de Beek en Noussair Mazraoui heb ik nog regelmatig contact. We wensen elkaar succes en als ik de tijd heb, bekijk ik al hun wedstrijden."

Ajax overleefde de groepsfase van de Champions League en schakelde vervolgens Real Madrid en Juventus uit. "Om eerlijk te zijn verrast het me niet heel erg dat Ajax zo'n sterk seizoen doormaakt. Ik weet waar de jongens toe in staat zijn. In de Champions League is Ajax uiteraard één van de 'kleine' clubs. Dat ze in de halve finale staan, is enorm voor de club. En ik ben ervan overtuigd dat ze ook een kans hebben tegen Tottenham."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen