Feyenoord met Kökcü en Vente in de basis tegen NAC Breda

10 mei 2019, 17:13

Orkun Kökcü en Dylan Vente hebben woensdagavond tegen NAC Breda een basisplaats bij Feyenoord. Zij krijgen weer een kans van trainer Giovanni van Bronckhorst omdat enkele belangrijke krachten ontbreken. Zo zijn Robin van Persie (niet fit), Nicolai Jørgensen en Steven Berghuis (beiden geschorst) afwezig in Breda.

Kökcü begint in het Rat Verlegh Stadion voor de vierde keer in competitieverband in de basis. De achttienjarige middenvelder krijgt wederom de voorkeur boven Yassin Ayoub, die zestien keer is ingevallen bij Feyenoord, maar op één bekerwedstrijd na nog geen enkele keer aan de aftrap is verschenen. Vente heeft net als Kökcü zijn vierde basisplaats van het seizoen te pakken en hoopt tegen de hekkensluiter zijn eerste competitiedoelpunt van deze jaargang te maken. Jeremiah St. Juste vervangt op de rechtsachterpositie de geblesseerde Cuco Martina. 

Feyenoord kan in Breda de derde plaats in de Eredivisie veiligstellen. In NAC treffen de Rotterdammers een tegenstander die voor de laatste kans vecht. Verliest de thuisploeg, dan is directe degradatie bijna een feit. Bij NAC zijn er basisplaatsen voor Grad Damen, Alex Gersbach en Mikhail Rosheuvel. Zij vervangen Erik Palmer-Brown, Khalid Karami en Mounir el Allouchi.

Opstelling NAC Breda: Van Leer; Van Anholt, Koch, Damen, Gersbach; Kali, Lundqvist, Ilic; Rosheuvel, Te Vrede, Korte

Opstelling Feyenoord: Vermeer; St. Juste, Botteghin, Van Beek, Malacia; Clasie, Kökcü, Vilhena; Toornstra, Vente, Larsson

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen