Advocaat voegt daad bij woord en voert enkele wijzigingen door

24 april 2019, 18:56

Dick Advocaat heeft zoals aangekondigd zijn opstelling voor het thuisduel met Fortuna Sittard op enkele plekken gewijzigd. Ten opzichte van de verloren wedstrijd tegen FC Emmen (2-0) heeft de ervaren trainer van FC Utrecht drie wijzigingen doorgevoerd. Mark van der Maarel, Urby Emanuelson en Jean-Christophe Bahebeck zijn naar de bank verwezen.

Utrecht wist tegen Emmen voor de derde keer op rij niet te winnen, tot ontsteltenis van Advocaat. Hij maakte meteen na de nederlaag in Drenthe duidelijk dat enkele basisspelers op de bank zouden belanden. Dat Van der Maarel is gepasseerd, heeft te maken met de terugkeer van de herstelde Willem Janssen. Emanuelson en Bahebeck beginnen op de bank omdat Gyrano Kerk en Nick Venema de voorkeur krijgen. Vanwege blessures behoren Emil Bergström, Simon Makienok en Michiel Kramer niet tot de wedstrijdselectie van de Domstedelingen.

Bij Fortuna Sittard ontbreekt clubtopscorer Andrija Novakovich vanwege een blessure. Hij wordt in de punt van de aanval vervangen door Finn Stokkers. Naast de langdurig geblesseerden is ook José Rodriguez er vanwege een schorsing niet bij in De Galgenwaard.

Opstelling FC Utrecht: Jensen, Klaiber, Letschert, Janssen, Gavory, Van Overeem, Bazoer, Van de Streek, Gustafson, Kerk, Venema

Opstelling Fortuna Sittard: Koselev, Mac-Intosch, Ninaj, Heerings, Pinto, Smeets, El Messaoudi, Balic, Diemers, Stokkers, Lamprou

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen