'FC Barcelona wil Reis direct verhuren aan Real Betis'

24 april 2019, 17:17

Het heeft er alle schijn van dat Ludovit Reis komende zomer de overstap maakt naar FC Barcelona. FC Groningen-directeur Hans Nijland bevestigde onlangs dat onderhandelingen over een transfer gaande zijn. Zodra de deal beklonken is, wil Barça de achttienjarige middenvelder direct aan een competitiegenoot verhuren. Dat meldt althans Diario Sport.

Real Betis is volgens het Spaanse medium de club waar Reis volgend seizoen vlieguren moet maken. De Catalanen hebben voor de jeugdinternational eenzelfde soort route uitgestippeld als voor Emerson: hij maakt komende zomer de overstap naar Barcelona, maar wordt sinds de winterstop door het Braziliaanse Atlético Mineiro verhuurd aan Real Betis, waar hij wordt klaargestoomd voor het grote werk.

Bij De Tafel van Kees vertelde Nijland onlangs dat Barcelona verregaande interesse heeft voor Reis. "We zijn eerst benaderd door een tussenpersoon. Die meldde ons dat een delegatie van Barcelona op bezoek kwam. Dat vond ik wel heel bijzonder", zei hij. "Barcelona kwam onder aanvoering van José Bakero. We hebben daar heel serieus mee gesproken, ook is er al een tweede gesprek geweest. Reis zelf is ook op hoogte. We zijn er nog niet uit, maar we houden erbij Groningen serieus rekening mee dat Ludovit Reis vertrekt naar Barcelona."

Naar verluidt kan FC Groningen zo'n vijf miljoen euro vragen voor Reis. "Tijdens onderhandelingen moet je nooit bedragen noemen. Wij willen het maximale eruit halen."

Lees ook: Reis: talent van Groningen is niet bang voor nieuwe concurrentie

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen