Thiago is gecharmeerd van Ajax, maar ziet andere CL-favorieten

27 april 2019, 10:14

Ajax schakelde al twee Europese grootmachten uit in de Champions League en is dus nog altijd in de race voor de felbegeerde bokaal. De Amsterdammers spelen in de halve finale tegen Tottenham Hotspur en hebben dus een kans om de finale te halen. Bayern München-middenvelder Thiago Alcantara ziet Ajax niet als een favoriet voor de eindzege.

Dat zegt de Spanjaard tegen Goal. "Nu Manchester City is uitgeschakeld, zie ik FC Barcelona en Liverpool als de grote favorieten. Persoonlijk ben ik zeer gecharmeerd van het spel van Ajax. Ze spelen aanvallend, indrukwekkend voetbal." Ajax treft in de halve finales dus Tottenham, terwijl FC Barcelona en Liverpool het tegen elkaar opnemen.

Met Bayern bleef Thiago dit seizoen steken in de kwartfinales, toen Liverpool te sterk was. Een domper, vindt de middenvelder. "We hebben sinds mijn komst bijna elk jaar in de halve finale gestaan. Helaas is het deze keer niet gelukt", zegt de international. "Volgend jaar gaan we het weer proberen. Het is nu zaak om onze tekortkomingen te analyseren en daar lering uit te trekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen