AZ legt zeventienjarige jeugdinternational voor drie jaar vast

24 april 2019, 12:40

Contractnieuws bij AZ. De Alkmaarders melden woensdag dat Soulaïman Allouch een contract voor drie seizoenen heeft getekend in Alkmaar. De zeventienjarige spelmaker heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot 2022.

De speler werd in december uitgeroepen tot Jeugdspeler van de Maand. Hij werd in de winter doorgeschoven van AZ Onder 17 naar AZ Onder 19. Daar is hij nu vaste basiskracht. Hij is jeugdinternational van Oranje Onder 17. AZ verwacht dat de aanvallende middenvelder op termijn kan doorstromen naar het eerste.

Directeur voetbalzaken Max Huiberts is dan ook tevreden met het contractnieuws. "Wij zijn blij dat we Soulaïman aan ons hebben kunnen binden", reageert hij. "Hij is een behendige speler met een individuele actie. Met zijn kwaliteiten is hij in staat om zijn medespelers vrij voor de keeper te zetten, maar ook weet hij kansen voor zichzelf te creëren. In de korte tijd dat hij bij ons speelt, heeft hij zich goed ontwikkeld. Een lijn die we graag verder zien stijgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen