Spoorboekje: PSV naar Willem II, ADO ontvangt Excelsior

Spoorboekje: PSV naar Willem II, ADO ontvangt Excelsior

25 april 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 25 april.Wedstrijden

ADO Den Haag - Excelsior (18.30 uur)
Voor ADO is de wedstrijd van vanavond niet erg belangrijk, maar voor Excelsior wel. Het team van Ricardo Moniz staat zeventiende en zag concurrent De Graafschap dinsdag drie punten pakken tegen FC Emmen. Het gat met Emmen, dat vijftiende staat, en Excelsior is nu vijf punten. Alleen een zege in de Hofstad telt dan ook voor de Rotterdammers.

Willem II - PSV (20.45 uur)
Vorig seizoen verloor PSV met liefst 5-0 bij Willem II, een resultaat waar men in Eindhoven niet graag aan terugdenkt. De nummer twee van de Eredivisie kan zich door de winstpartij van Ajax tegen Vitesse geen misstap veroorloven en moet vanavond winnen in Tilburg. Willem II is al gedeeltelijk bezig met de aanstaande bekerfinale, maar zal PSV ongetwijfeld wederom pootje willen lichten.

Getafe - Real Madrid (21.30 uur)
Getafe-uit was voor Real Madrid vaak niet veel meer dan een niemendalletje, maar dat is dit seizoen anders. Getafe, dat speelt in een voorstad van Madrid, is namelijk bezig aan een weergaloos seizoen. De ploeg van José Bordalás staat vierde en koerst zodoende af op Champions League-voetbal. Real Madrid staat derde met liefst tien punten meer dan Getafe, dat dus vooral naar beneden moet kijken qua concurrentie. Hoe dan ook is Real-thuis een prachtige kans voor Getafe om zich weer te laten zien. 

Voetbal op tv

18.30 uur: ADO Den Haag - Excelsior, FOX Sports 1, live verslag van het Eredivisie-duel
20.45 uur: Willem II - PSV, FOX Sports 1, live verslag van het Eredivisie-duel
21.30 uur: Getafe - Real Madrid, Ziggo Sport 14, live verslag van het La Liga-duel

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 20 mei 2019

  2. zondag 19 mei 2019