Ødegaard baalt van resultaat en vindt Ajax 'een mooie club'

24 april 2019, 10:34

Martin Ødegaard liet zich dinsdag in de Johan Cruijff ArenA geregeld zien met fraaie acties, maar dat was niet genoeg voor Vitesse om een punt te pakken tegen Ajax (4-2). De Noor baalt van het resultaat.

"Het was een zware wedstrijd", sprak hij na de wedstrijd tegen Omroep Gelderland. "We geloofden in een goed resultaat en na de rust speelden we ook wat beter. Maar we speelden heel defensief tegen zo'n goede ploeg. Toen zij scoorden, werd het moeilijker. We hebben het wel geprobeerd, maar het lukte niet", is zijn conclusie.

?Ødegaard speelde mogelijk tegen zijn nieuwe club, want Ajax schijnt interesse in hem te hebben. Volgens De Telegraaf wilde Real Madrid eerst twintig miljoen euro voor de Noor, maar is dat bedrag nu gezakt. "Ajax is een mooie club, maar ik heb mijn focus nu gericht op Vitesse. En op teruggaan naar Madrid om te horen hoe zij erover denken. Dan zullen we een beslissing nemen over volgend seizoen. Nu eerst de focus op Vitesse, want we willen de play-offs winnen", zegt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen