Pochettino snapt verbaasde reacties over rentree Janssen niet

24 april 2019, 08:39

Het was dinsdag een opmerkelijk moment tijdens het duel tussen Tottenham Hotspur en Brighton & Hove Albion (1-0). Tien minuten voor tijd, toen het nog 0-0 stond, bracht Mauricio Pochettino invaller Vincent Janssen binnen de lijnen. Noemenswaardig, aangezien de situatie van Janssen uitzichtloos leek.

In januari van dit jaar kondigde de Argentijnse coach aan dat Janssen geen onderdeel was van zijn plannen met de club. Later werd Janssen toch weer bij de groep gehaald en door de blessure van Harry Kane deed de trainer dinsdag ineens een beroep op de Nederlander. Janssen maakte zijn eerste minuten voor de club sinds augustus 2017. De invalbeurt deed de wenkbrauwen fronsen, maar Pochettino vindt het de normaalste zaak van de wereld.

"'Waarom ik Janssen heb ingebracht? Dat heb ik al eerder voorspeld, dus niemand kan hier verbaasd over zijn", zei hij na de wedstrijd in Engelse media. "Vincent is sinds januari weer onderdeel van onze selectie en heeft dus net zo veel kansen als anderen. We hadden voorin problemen, dus hadden we Vincent nodig. Maar ik snap deze vragen en de verbazing niet zo goed. Wat er vanavond gebeurde, had ik al gezegd. En ik ben geen leugenaar. Ik vertel nooit leugens richting de pers of de fans."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen