Van Drongelen loopt Duitse bekerfinale mis met Hamburger SV

23 april 2019, 22:46

Het is Hamburger SV niet gelukt om zich te plaatsen voor de eindstrijd van het Duitse bekertoernooi. De club van Rick van Drongelen ging dinsdagavond in de halve finale van de DFB-Pokal met 1-3 onderuit tegen RB Leipzig. Werder Bremen en Bayern München strijden woensdag om het andere finaleticket.

HSV wist op weg naar de laatste vier van het bekertoernooi onder meer FC Nürnberg en SC Paderborn van zich af te schudden. Leipzig, de nummer drie van de Bundesliga, bleek echter een maatje te groot voor de club uit Hamburg. Yusuf Poulsen opende na twaalf minuten de score, waarna Bakery Jatta de stand gelijk trok namens de ploeg van basisspeler Van Drongelen. In de tweede helft maakte HSV-middenvelder Vasilije Janjicic een eigen doelpunt, waarna Emil Forsberg de 1-3 maakte.

Na de bekeruitschakeling kan HSV zich volledig richten op de jacht naar promotie naar de Bundesliga. De club uit Hamburger bezet de tweede plaats in de 2. Bundesliga, wat aan het einde van het seizoen volstaat voor promotie naar het hoogste niveau. Enkele clubs hijgen echter in de nek van HSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen