Welkome zege De Graafschap: "We krijgen nog twee leuke potjes"

23 april 2019, 22:00

De Graafschap bewees zichzelf dinsdagavond een uitstekende dienst door FC Emmen te verslaan. De Superboeren zetten door de overwinning hekkensluiter NAC Breda op zeven punten en hebben nog maar drie punten achterstand op de veilige vijftiende plaats, die bezet wordt door Emmen. Henk de Jong is vanzelfsprekend blij met de overwinning.

"Ik kreeg na afloop al veel vragen over wat ik ervan vond dat we van Emmen hebben gewonnen. Eigenlijk is het jammer dat we concurrenten zijn, want ik vind dat mijn collega Dick Lukkien het goed doet. Vanavond had Emmen meer verdiend, maar dit hebben wij al vijf of zes weken achter elkaar. We speelden goed in de afgelopen wedstrijden, kregen veel kansen, maar de bal ging er niet in. Vanavond wel", aldus De Jong na de 1-0 zege via de clubkanalen.

De Jong vindt dat De Graafschap op karakter én met het nodige geluk heeft gewonnen van de promovendus. "Als dit zo doorgaat, gaat het de goede kant op vanaf nu. We gaan mooi door en krijgen nog twee leuke potjes: Vitesse-uit en Ajax-thuis, de laatste wedstrijd. Tegen Vitesse moeten we gewoon de punten pakken en ik hoop dat Feyenoord, hoe mooi de club ook is, morgen punten pakt tegen NAC Breda."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen